Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Horváth Vendégház
Cím: 4841 Jánd, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.Telefon: 06-30/384-4998, 06-30/424-0813
Gps: 48.1110190 , 22.3728630

Bemutatkozás

Jánd a Felsõ Tisza nyugalmas helye, ahol még a szõke Tisza igazán tiszta, nem szennyezi be a Szamos, itt várjuk vendégeinket négy szobás vendégházunkban minden igényt kielégítõ kényelemmel és kellemes szabadprogramokkal, családias vendéglátással. A Beregi-Tiszaháton, Vásárosnaménytól 5 km-re található községünk. Falunk határában található a Beregi Tájvédelmi körzet, mely csodálatos növény és állatvilággal büszkélkedik.
A község büszkesége a nyaranta sok látogatót vonzó tiszai strand. A falusi turizmusra vágyók kellemes környezetben pihenhetnek, kirándulhatnak a csodálatos beregi tájakon. Vendégeinket egy önálló, összkomfortos parasztházba várjuk, melyben egy kétágyas, kettõ háromágyas és egy négyágyas szoba található. Felszerelt konyha és szabadtéri tûzhellyel állunk vendégeink rendelkezésére. Kicsiny házunk 1869-ben épült igényes parasztház, mely 1998-ban teljesen fel lett újítva, de vigyázva, hogy megtartsa hangulatát. Törekedtünk arra, hogy eredeti bútorokkal rendezzük be, így olyan légkört teremtsen, hogy vendégeink úgy érezzék magukat, mint mikor a falusi nagymama szeretõ ölelésébe tértek haza.
Falunk legöregebb háza népi lakóház. Különlegessége a gerendába vésett szöveg, amely tudatja az építtetõk nevét és az építés idejét (1880. április 17.) Jelenlegi tulajdonosa 1994-ben vásárolta meg, eléggé rossz állapotban volt az épület. A 2001-es árvizet követõ évben szépen felújították, eredeti formájába visszaállították.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0