Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Gál István Vendégháza
Cím: 4841 Jánd, Rákóczi u. 59.Telefon: 06-30/354-9892, 06-30/972-9346
Gps: 48.1104197 , 22.3765385

Bemutatkozás

Jánd a Felsõ Tisza nyugalmas helye, ahol még a szõke Tisza igazán tiszta, nem szennyezi be a Szamos, itt várjuk vendégeinket négy szobás vendégházunkban minden igényt kielégítõ kényelemmel és kellemes szabadprogramokkal, családias vendéglátással.
A Beregi-Tiszaháton, Vásárosnaménytól 5 km-re található községünk. Falunk határában található a Beregi Tájvédelmi körzet, mely csodálatos növény és állatvilággal büszkélkedik. A község büszkesége a nyaranta sok látogatót vonzó tiszai strand. A falusi turizmusra vágyók kellemes környezetben pihenhetnek, kirándulhatnak a csodálatos beregi tájakon. Vendégeinket egy önálló, összkomfortos parasztházba várjuk, melyben egy kétágyas, kettõ háromágyas és egy négyágyas szoba található. Felszerelt konyha és szabadtéri tûzhellyel állunk vendégeink rendelkezésére. Kicsiny házunk 1869-ben épült igényes parasztház, mely 1998-ban teljesen fel lett újítva, de vigyázva, hogy megtartsa hangulatát. Törekedtünk arra, hogy eredeti bútorokkal rendezzük be, így olyan légkört teremtsen, hogy vendégeink úgy érezzék magukat, mint mikor a falusi nagymama szeretõ ölelésébe tértek haza.
A Beregi múlt feltárásra váró kincsei közül, lovas kirándulások alkalmával bemutatjuk a máig is érintetlen, védett, páratlan szépségû tájat a bennük élõ madár és állatvilággal. Családjának, gyerekeinek felejthetetlen élményben lehet része, háziállatok simogatása, etetése, átélhetik a vidéki élet minden szépségét. Lovaglásra, sétakocsikázásra is lehetõség van.
Megkóstolhatják az igazi tejet, tejtermékeket, szilvalekvárt, a "házi" pálinkát. részt vehetnek elkészítésükben. Elõzetes egyeztetést követõen vállaljuk népi ételek elkészítését.
Vendégeink tetszés szerint használhatják kerékpárjainkat, csónakunkat.
Gépkocsijukat zárt udvaron tárolhatják.
Napjaink formatervezett világában csodálattal kell adóznunk a népmûvészet nemes egyszerû, praktikusságában is szép, formában és színben gazdag tárgyi emlékei elõtt. A Beregi Múzeumban mely hozzánk két kilométerre található mindezt megtekinthetik. Felfedezhetik a beregi keresztszemes csodálatos mintáit, melyeket meg is vásárolhatnak. Családias, kellemes környezetben várjuk Önöket.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0