Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Keszi-Szóda
Cím: 4440 Tiszavasvári, Kabay János utca 21-23Email: info@keszi-szoda.hu
Web: http://keszi-szoda.huTelefon: 06/30-582-7907

Bevezető

Nyitva tartás:
Hétfelé-Péntekig 7:00-17:00
Szombat 7:00-12:00
Vasárnap ZÁRVA


Bemutatkozás

Családom 1948 óta foglalkozik szódavíz palackozásával. 1995-től egyéni vállalkozásomat Keszi-szóda néven folytattam. A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre, ezért a legmodernebb technológiát és HAACP élelmiszerbiztonsági rendszert alkalmazunk. Saját üzemünkben palackozott, ezáltal minőségileg folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű, alacsony ásványanyag tartalmú vizet kínálunk a fogyasztók részére.
Első termékünk a „Keszi-szóda”, azaz most már Hungaricumként nyilvántartott szikvíz. 2004-től forgalmazunk és helyezünk ki bérbe ballonos és hálózatra köthető vízadagoló gépeket. Saját palackozású vizünk mellett forgalmazunk többféle 19 L-es ballonos vizet. 2014-ben kezdtük a Keszi PI-VÍZ palackozását 5 L és 19 L –es kiszerelésben.
Folyamatosan bővülő termék palettánkon a magánszemélyektől kezdve az üzleti partnereken keresztül a kisebb kereskedelmi egységekig mindenki megtalálja a neki megfelelő termékeket. A könnyebb rendelés érdekében web shopot is üzemeltetünk, ahol közel 1850 árucikk között válogathat. A megrendeléseket regionális körzetünkön belül ingyen kiszállítjuk.
A Keszi-szóda egyéni cég 12 magyar család megélhetését biztosítja, itthon előállított, magyar termékeket forgalmazásával.
Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, termékeink 90%-át újratöltjük, így nem keletkezik PET palack hulladék. Partnereink címe szállítási útvonalakhoz van rendelve, hogy ne fussanak feleslegesen a teherautóink szennyezve környezetünket.
A Keszi-Szóda egyéni cég a megbízhatóság, precizitás, fejlődés, innováció, kompromisszumkészség és közvetlenség alapelvét vallja megrendelőivel szemben.

Keresőszavak

Keszi-Szóda Tiszavasvári, szóda. ásványvíz, vízadagoló


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink