Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Movie Planet Tematikus Családi Élménypark
Cím: 4800 Vásárosnamény, Gergelyugornya-Tisza-part, Gulácsi u. 71.Email: diofakemping2016@gmail.com
Web: www.movieplanet.huTelefon: (45) 712-298, (70) 335-2757
Fax: (45) 478-319Gps: 48.12614441 , 22.34198189

Bevezető

A park célja a szórakozni vágyó, és a kalandot kedvelő családok szórakoztatása, ahol kivételes attrakciókkal, műsorszámokkal és meglepetésekkel várjuk kedves vendégeinket.

Bemutatkozás

A park célja a szórakozni vágyó, és a kalandot kedvelő családok szórakoztatása, ahol kivételes attrakciókkal, műsorszámokkal és meglepetésekkel várjuk kedves vendégeinket.

Mit is jelent, hogy tematikus park?
A tematikus park a „Movie Planet„ vonatkozásában azt jelenti, hogy minden attrakció kötődik egy klasszikus filmhez vagy karakterhez, amit mindannyian életünkben egyszer a filmvásznon már láthattunk, és a kollektív képzeletben vált közkedveltté. Innen született a nevünk „Movie Planet” a filmek bolygója.

Kedvcsinálóként:
Az országban kizárólag csak a „Movie Planet„ nyújt lehetőséget kipróbálni és megszeretni az alábbi lélegzetelállító építményt: 500 méter hosszú vízi hullámvasút, amely 10 méter magasból induló szabadesést is rejt magában. A gravitáció teljes mértékben élvezhető, az adrenalinban nem lesz hiány.

Az élmény –és játékelemeken kívül kínálunk különböző programokat a nap folyamán: Beverly Hills Chihuahua bemutató Gyerekszórakoztató animátorok

Éttermünkben nem csak finom ételeinket kóstolhatják meg, hanem filmbeli műemléktárgyakat is megcsodálhatják, mint például Indiana Jones és az utolsó keresztes lovag című filmben használt egyik motorja vagy a Vissza a jővőbe című filmből Hooverboard egyikét és még valamennyi dekorációt-filmkészletekből.

A belépőjegyünk tartalmazza majd a műsorokat, valamint minden játék korlátlan használatát!

Minden 100 cm alatti gyermeknek ingyenes belépés biztosítunk!

Néhány látványosságunk:
CARS VERDÁK – LUIGIS BIKE RIDE WILD WEST – KISVONAT MARY POPPINS CAROUSEL - KÖRHINTA INDIANA JONES CANYON RIVER ADVENTURE - HULLÁMVASÚT JURASSIK PARK DINO- AUTÓK HORROR HÁZ (hamarosan) MISSISSIPPI BOAT - JÁTSZÓHÁZ KARIB TENGER KALÓZAI- ÁGYÚ HÁBORÚ KISVAKOND– GYORSHULLÁMVASÚT
Ha egy izgalmakkal és vidámsággal teli élményt szeretnének, akkor szeretettel várjuk Önöket!

Cím: 4803 Vásárosnamény, Gulácsi út 71. (az Atlantika Vizividámparkkal szembe)

Tel.: 06 45/ 712-298Keresőszavak

program, rendezvény, körhinta, vidámpark, gokárd, játszóház

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0